Kiehimänjoen juoksu 2023

Kiehimänjoen juoksu 27.5.2023

 

Kiehimänjoen juoksu – puolimaraton ja kuntokymppi sekä lasten juoksu

Toista kertaa järjestettävä Kiehimänjoen Juoksu puolimaraton juostaan Paltamossa toukokuussa 27. päivä. Tänä vuonna mukana on myös toivottu ”kuntokymppi” eli 10 km matka sekä lasten juoksu, josta jokainen osallistuja saa palkinnon. 

Puolimaraton kulkee nimensä mukaisesti Kiehimänjoen varrella ja reitti kulkee Leppikosken voimalan ylittävän sillan kautta.

Tapahtuman järjestäjää Paltamon Urheilijat. Juoksutapahtuman lähtöpaikkana ja kisakeskuksena toimii Kotolinna, jossa on kisailijoiden huoltotilat, ruokailut, saunat sekä tarvittaessa majoitusta ja yleisölle kahvilapalvelut. Juoksun jälkeen on myös mahdollista varata itselleen palauttava hieronta. 

Tervetuloa juoksemaan tai kannustamaan!

Uutuutena ”Kohti kymppiä” juoksukoulu alkaa Paltamon Kansalaisopistolla keväällä teoriaosuudella ja yhteislenkeillä kun lumet sulavat. Lisätiedot verkkosivuilta.

Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumislomakkeella. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Paltamon Urheilijoiden tilille  FI93 5324 0940 0007 53  (viestikenttään juoksijan nimi/nimet)

 

Lisätiedot kisasta:

Tuukka Pasanen

040 7303216

pasanen.tuukka@gmail.com

 

Kisapaikka:

Kotolinna/

Kotomo Oy

Lepikontie 2C

88300 Paltamo

www.kotomo.fi