100-wuotishiihdot

14.4.2024

Paltamon Urheilijoiden 100-wuotishiihdot lauantaina 20.4.

Paltamon Urheilijat ry viettää tänä vuonna 100-vuotisjuhliaan. Kevään hiihtokausi päätetäänkin 100-wuotishiihdoilla lauantaina 20.4. klo 11 alkaen Tervalammen urheilukeskuksessa Paltamossa.
 
Juhlahiihdoissa kisataan vapaalla hiihtotavalla eri ikäluokkien sarjoissa 4-vuotiaista lähtien, yleisissä sarjoissa 20km matkalla sekä yli 45-vuotiaiden ikämiesten ja -naisten 3km matkalla. Juhlavuoden kunniaksi lisäksi tarjolla on kaikille avoin kylänmiesten ja -naisten sarjan 3km matka, jolle voi osallistua kuka tahansa rennolla kisamielellä.
 
Kaikki kisoihin osallistuneet kilpailijat palkitaan. 100-wuotishiihdoissa palkitaan lisäksi myös parhaimmat menneisyyden retroasut: juhlakisoihin voi halutessaan kaivella kaappien kätköistä nyt vaikkapa ne oman seuran värikkäimmät kisatrikoot ja pipon tai muun hiihtoasun menneiltä vuosikymmeniltä sekä osallistua hyvän mielen juhlakisoihin!
 

Juhlakisoihin voi ilmoittautua mukaan Paltamon Urheilijoiden verkkosivujen kautta pe 19.4. klo 22 mennessä. Paikan päällä on mehutarjoilua ja makkaramyyntiä. Yleisö on myös lämpimästi tervetullut seuraamaan 100-wuotishiihtoja Paltamoon!