Liity jäseneksi

Liity jäseneksi Paltamon Urheilijoihin!
 

Paltamon Urheilijat ry on vahva paltamolainen urheiluseura, joka kokoaa yhteen monipuolista liikuntatoimintaa arvostavia jäseniä liikkumaan itse ja järjestämään liikkumismahdollisuuksia toisille. Erityisesti seuramme pyrkii edistämään lasten ja nuorten liikuntaa paikkakunnallamme. 
Olemme yleisseura, jonka vahvimmat liikuntalajit ovat hiihto, yleisurheilu, pesäpallo ja lentopallo. Talvisin sarjahiihdot keräävät kymmeniä innokkaita hiihtäjää ladulle. Kesäisin kymmeniä lapsia liikuttavat pesis- ja yleisurheilukoulut.

Liittymällä jäseneksi pääset osallistumaan järjestettyyn toimintaan ja vaikuttamaan seuramme urheiluasioihin. Samalla myös kannat ja tuet työtä, jota seuramme tekee paltamolaisten liikunnan hyväksi. Vahvana seurana, jolla on jäseniä, voimme myös vaikuttaa paremmin kuntamme liikunta-asioihin.

.

Jäsenmaksu vuonna 2023

8,00 euroa /henkilö.
 

Jäseneksi voit liittyä sähköisesti täyttämällä alla olevan jäsentietolomakkeen. Antamasi yhteystietojen pohjalta jäsenmaksulasku lähetetään annettuun sähköpostiosoitteeseen..

Jäsenmaksut laskutetaan kesän aikana. Laskutus tapahtuu ensisijaisesti sähköpostin kautta. Sähköpostiosoitteen puuttuessa lasku lähetetään postitse.

  

Tervetuloa liikkuvaan seuraamme kannattamaan paltamolaista monipuolista liikuntaa!

Lisätietoja: Arto Koivukangas 044 2720597


 

Paltamon Urheilijoiden jäseneksi liittymislomake

Jäseneksi liittymisen yhteydessä luodaan samalla käyttäjätunnus sähköpostiosoitteen perusteella Paltamon Urheilijoiden sivuille. Jäseneksi liittyminen ei kuitenkaan edellytä kirjautumista sivuille eikä sähköpostiosoitetta käytetä muuhun kuin laskutukseen.

Jos esim. liität lapsesi jäseneksi, saat laskun omaan sähköpostiosoitteeseen syöttämällä osoitteesi kohtaan "huoltajan 1 sähköpostiosoite". Tällöin lapselle ei luoda käyttäjätunnusta.