Liity jäseneksi

Liity jäseneksi Paltamon Urheilijoihin!
 

Paltamon Urheilijat ry on vahva paltamolainen urheiluseura, joka kokoaa yhteen monipuolista liikuntatoimintaa arvostavia jäseniä liikkumaan itse ja järjestämään liikkumismahdollisuuksia toisille. Erityisesti seuramme pyrkii edistämään lasten ja nuorten liikuntaa paikkakunnallamme. 
Olemme yleisseura, jonka vahvimmat liikuntalajit ovat hiihto, yleisurheilu, pesäpallo ja lentopallo. Talvisin sarjahiihdot keräävät kymmeniä innokkaita hiihtäjää ladulle. Kesäisin kymmeniä lapsia liikuttavat pesis- ja yleisurheilukoulut. Seurassamme voi harrastaa myös kuntoilua (esim. koripalloa ja kuntopalloilua). Olemme myös järjestäneet monipuolisia liikuntakerhoja pienille sekä koululaisille. Mieslahden Teräs on seuramme alaosasto. Seuramme jatkaa toiminnallaan 90-vuotisia perinteitä liikunnan edistämiseksi Paltamossa.

Liittymällä jäseneksi pääset osallistumaan järjestettyyn toimintaan ja vaikuttamaan seuramme urheiluasioihin. Samalla myös kannat ja tuet työtä, jota seuramme tekee paltamolaisten liikunnan hyväksi. Vahvana seurana, jolla on jäseniä, voimme myös vaikuttaa paremmin kuntamme liikunta-asioihin.
Seuramme toimintaa organisoidaan jaostoissa.

Loppuvuodesta seuran vuosikokouksessa päätetään seuraavan kauden toiminnasta. 
.

Jäsenmaksu vuonna 2022

8,00 euroa /henkilö.
 

Jäseneksi voit liittyä sähköisesti täyttämällä alla olevan jäsentietolomakkeen. Antamasi yhteystietojen pohjalta jäsenmaksulasku lähetetään annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on ongelmia tai kysymyksiä jäsenasioihin liittyen, voit olla yhteydessä Arto Koivukankaaseen.

Laskutus tapahtuu ensisijaisesti sähköpostin kautta. Sähköpostiosoitteen puuttuessa lasku lähetetään postitse.

  

Tervetuloa liikkuvaan seuraamme kannattamaan paltamolaista monipuolista liikuntaa!


 

Paltamon Urheilijoiden jäseneksi liittymislomake

Jäseneksi liittymisen yhteydessä luodaan samalla käyttäjätunnus sähköpostiosoitteen perusteella Paltamon Urheilijoiden sivuille. Jäseneksi liittyminen ei kuitenkaan edellytä kirjautumista sivuille eikä sähköpostiosoitetta käytetä muuhun kuin laskutukseen.

Jos esim. liität lapsesi jäseneksi, saat laskun omaan sähköpostiosoitteeseen syöttämällä osoitteesi kohtaan "huoltajan 1 sähköpostiosoite". Tällöin lapselle ei luoda käyttäjätunnusta.