Liity jäseneksi

Liity jäseneksi Paltamon Urheilijoihin!
 

 

Paltamon Urheilijat ry on vahva paltamolainen urheiluseura, joka kokoaa yhteen monipuolista liikuntatoimintaa arvostavia jäseniä liikkumaan itse ja järjestämään liikkumismahdollisuuksia toisille. Erityisesti seuramme pyrkii edistämään lasten ja nuorten liikuntaa paikkakunnallamme. 
Olemme yleisseura, jonka vahvimmat liikuntalajit ovat hiihto, yleisurheilu, pesäpallo ja lentopallo. Talvisin sarjahiihdot keräävät lähes viisikymmentä innokasta hiihtäjää ladulle. Kesäisin kymmeniä lapsia liikuttavat pesis- ja yleisurheilukoulut. Seurassamme voi harrastaa myös kuntoilua (esim. koripalloa ja kuntopalloilua). Olemme myös järjestäneet monipuolisia liikuntakerhoja pienille sekä koululaisille. Mieslahden Teräs on seuramme alaosasto. Seuramme jatkaa toiminnallaan 90-vuotisia perinteitä liikunnan edistämiseksi Paltamossa.

Liittymällä jäseneksi pääset osallistumaan järjestettyyn toimintaan ja vaikuttamaan seuramme urheiluasioihin. Samalla myös kannat ja tuet työtä, jota seuramme tekee paltamolaisten liikunnan hyväksi. Vahvana seurana, jolla on jäseniä, voimme myös vaikuttaa paremmin kuntamme liikunta-asioihin.
Seuramme toimintaa organisoidaan jaostoissa.

Loppuvuodesta seuran vuosikokouksessa päätetään seuraavan kauden toiminnasta. Jäsenasioita hoitaa seurassamme Merja Kemppainen, puh. 040 5138 014, e-mail: paur.hiihto@gmail.com
.

Jäsenmaksu vuonna 2018

6,00 euroa /henkilö.

  

Jäseneksi liityt maksamalla jäsenmaksun. Maksaessa kirjoita viestiksi jäsenen/jäsenten nimi -(et), syntymävuosi ja katuosoite.
Jäsenmaksun voi maksaa Paltamon Osuuspankin tilille FI93 5324 0940 0007 53/Paltamon Urheilijat ry.

Tervetuloa liikkuvaan seuraamme kannattamaan paltamolaista monipuolista liikuntaa!