Tapahtumaan ilmoittaudutaan Paltamon Urheilijoiden nettisivujen kautta ilmoittautumislomakkeella ja maksamalla osallistumismaksu seuran tilille FI93 5324 0940 0007 53

"Walk in" -ilmoittautuminen Kotomolta päättyy klo 10:00.

Juoksunumero

Osallistuja on velvollinen pitämään osanottajanumeroa paidan etupuolelle kiinnitettynä siten, että se on helposti luettavissa. Numerossa olevia mainoksia ei saa peittää eikä poistaa. Juoksunumero tulee noutaa viimeistään puoli tuntia ennen omaa lähtöä juoksun lähtöpaikalta. Juoksunumeroa ei tarvitse palauttaa tapahtuman järjestäjälle. Mikäli käytössä on numeroliivi, se tulee palauttaa juoksun jälkeen.

Kilpailuaika

Kilpailun maksimisuoritusaika on neljä (4) tuntia puolimaratonilla ja (6) kuusi tuntia koko maratonilla.

Ajanotto

Osallistujille otetaan aika käsiajanotolla.

Opasteet ja liikenteenohjaus

Reitillä on tiehen maalattuja merkintöjä ohjaamassa juoksijoita. Reitistä on laadittu liikenteenohjaussuunnitelma. Paikoissa, joissa on liikenteellinen riski tai mahdollisuus juosta harhaan, juoksijoita ja muuta liikennettä ohjaavat Oulun poliisilaitoksen hyväksymät liikenteen ohjaajat.

Pukuhuoneet

Kotolinnan pukuhuoneet sekä wc-, suihku- ja saunatilat ovat juoksijoiden käytössä tapahtuman ajan.

Varustesäilytys

Kotolinnan sisätiloihin on järjestetty valvottu maksuton varustesäilytys juoksijoille.

Tapahtumassa ei ole erillistä arvotavaroiden säilytyspistettä.

Huolto reitin varrella

Reitillä on tasaisin väliajoin kolme huoltopistettä. Huoltopisteissä juoksijoille on tarjolla juoksusuunnasta nähden urheilujuomaa ja vettä (sekä rusinoita ja suolakurkkuja).

Huolto maaliin tullessa

Maalin tultuaan kukin juoksija voi käyttää Kotomolla suihkutiloja, sisä- tai pihasaunaa sekä poreallasta. Lisäpalveluna voi ostaa lämpimän keittoaterian ja jopa palauttavaa hierontaa.

Ensiapu

Tapahtumakeskus ja huoltopisteet on varustettu ensiapupalvelulla. Ensiapuvastaava päivystää tapahtumakeskuksessa.

Juoksun keskeyttäminen

Jos osanottaja keskeyttää juoksunsa, hänen tulee ilmoittaa siitä lähimmälle huoltopisteelle tai järjestävän seuran edustajalle.

Osanoton peruminen

Osanoton juoksuun voi etukäteen perua, mutta ilmoittautumismaksuja ei palauteta.

Palkinnot

Tapahtuman osallistumispalkinnon saa jokainen määräajassa maaliin tullut. Lisäksi palkitaan sarjojen voittajat.

Tulokset

Jokainen oikeaan aikaan lähtenyt ja määräajassa maaliin juossut saa virallisen tuloksen. Tulokset julkaistaan järjestäjän nettisivuilla.

Valokuvaus

Tapahtumassa otetaan tapahtumanjärjestäjien toimesta valokuvia ja videoita, joihin järjestäjillä on vapaa käyttöoikeus. Valokuvat ja videot ovat veloituksetta juoksijoiden käytettävissä.

Osoitetiedot

Osallistujien ilmoittautumistietoja käytetään vain Kiehimänjoen juoksun toteuttamiseksi.

Vastuu

Jokainen juoksija osallistuu omalla vastuullaan. Tarkistathan vakuutusturvasi ennen kilpailua.